RFID bescherming portemonnee en houder

Bescherm jezelf tegen RFID diefstal!​Bescherm jezelf tegen RFID diefstal

RFID-technologie - wat is het?

RFID is een moderne techniek die radiogolven gebruikt om mensen en objecten op afstand te identificeren. RFID staat voor “Radio Frequency Identification”  en betekend radio-identificatiesysteem. De systeemstructuur en het principe van RFID-werking is heel eenvoudig: aan producten worden zo genoemde  tags, of chips bevestigd. Deze zijn voorzien van gecodeerde gegevens en een ontvangst antenne. Gegevensregistratie en uitlezen van deze informatie wordt uitgevoerd via radiogolven met behulp van een RFID-lezer en de antenne.

Toepassing van RFID

RFID-technologie brengt een revolutie teweeg in veel gebieden van het dagelijks leven en de manier waarop bedrijven zaken doen. Het wordt in bijna elke branche met succes gebruikt om objecten met hoge nauwkeurigheid te identificeren, volgen en bewaken - het geeft aan waar het object zich bevindt en wat de technische toestand is. Als onderdeel van een modern informatiesysteem kan het automatisch objecten detecteren en passende acties ondernemen op basis van de gelezen informatie. RFID chip wordt gebruikt onderandere in: Credit Cards, ID-kaart, OV-chipkaart, toegangspas werk / school / fitness / parkeerabonnament, bankpas, autosleutels – KeyLess, mobile telefoons, kleiding etc.

Hoe kan je je tegen RFID diefstal bescheremen?

De eenvoudigste en meest  effectieve manier is om een betaalpas of andere producten voorzien van RFID chip in een  hoes  te dragen die radiogolven blokkeert. Houd er echter rekening mee dat de kaart alleen veilig is als deze in de hoes zit.

Veilige betaalpas houder Veilige KeyLess sleutel portemonnee
Veilige betaalpas houder Veilige KeyLees sleutel portemonnee

 

Nie znaleziono żadnych produktów.

Menu

zamknij

Mijn account

Klantenservice

zamknij

HM-Electronics.nl gebruikt cookies om deze website te analyseren, personaliseren en te verbeteren en voor marketingdoeleinden. Door gebruik te blijven maken van deze website stemt u hiermee in. IK GA AKKOORD