Retourneren


Voordat u producten retour stuurt (of bij een klacht) neem altijd even contact op met info@hm-electronics.nl

Om de reclamatie te kunnen verwerken vragen wij u om het product (onbeschadigd en ongebruikt in de oorspronkelijke verpakking) met een ingevulde formulier en de kopie factuur binnen 14 dagen na ontvangst van de bestelling sturen naar:

HM Electronics
t.a.v. Retour
Kostverlorenstraat 122
2042 PL Zandvoort

Klachten worden binnen maximaal 14 dagen vanaf de datum van ontvangst behandeld.
Bij goedkeuring van uw aanvraag wordt het verschuldigde bedrag binnen 14 dagen naar de opgegeven door u rekening overgemaakt.  De gemaakte door HM Electronics verzendkosten zullen hierop in mindering worden gebracht. Bij de defecte goederen, worden deze vervangen en geheel op kosten van HM Electronics verstuurd.

HM Electronics behoudt wel het recht om met terugbetalen te wachten tot het artikel bij HM Electronics retour is gekomen of wanneer is aangetoond dat het artikel daadwerkelijk naar HM Electronics verstuurd is. Daarnaast behoudt HM Electronics het recht om wanneer het product beschadigd of niet compleet retour komt, hiervoor kosten in rekening te brengen of de betalingsverplichting te laten vervallen.

Onderstaande artikelen kunnen niet worden geruild of retour gestuurd: transponders, batterijen, sleutels met elektronica, tweedehands producten, micro-switch, key coil.

DOWNLOAD HET FORMULIER

//
// // // //
//