Retourneren

Veelgestelde vragenOnline aankopen via onze Webstore kunt u binnen veertien dagen na ontvangst retourneren.       
Neem voraal eerst contact met ons op via info@hm-electronics.nl en geef de reden van retour aan en de gewenste oplossing.


U kunt het product (onbeschadigd en ongebruikt in de oorspronkelijke verpakking) met een ingevulde formulier en de kopie factuur binnen 14 dagen na ontvangst van de bestelling sturen naar:
HM Electronics
t.a.v. Retour
Kostverlorenstraat 122
2042 PL Zandvoort


HM Electronics is niet verantwoordelijk voor het eventuele verlies van een retour pakket. Gebruik daarom altijd een verzendmethode waar jij je veilig bij voelt.

Let op

Voldoet de retourzending niet aan de retourvoorwaarden, zullen de kosten voor de retourzending van 6,95 in rekening worden gebracht bij de klant. HM Electronics behoudt wel het recht om met terugbetalen te wachten tot het artikel bij HM Electronics retour is gekomen. Daarnaast behoudt HM Electronics het recht om wanneer het product beschadigd of niet compleet retour komt, hiervoor kosten in rekening te brengen of de betalingsverplichting te laten vervallen.

Artikelen kunnen onder volgende voorwaarden geretourneerd worden:
- alleen niet gebruikte goederen in de originele en onbeschadigde verpakking (indien redelijkerwijs mogelijk) komen voor retournering in aanmerking
- de kosten van het retourneren van goederen komen altijd voor rekening van de klant
- de retour formulier wordt volledig ingevuld meegestuurd met het te retouren artikel
- garantie zegels, labels of etiketten mogen niet worden verwijderd van de artikelen
- gebruikte of beschadigde artikelen kunnen wij niet retour nemen       
Wanneer een artikel uit uw bestelling beschadigd is aangekomen dient u hiervan, binnen 24 uur na ontvangst, een melding te maken bij onze Customer Service. Deze melding kunt u maken door het ordernummer van uw online bestelling en een foto van het beschadigde artikel te mailen naar onze Customer Service afdeling via info@hm-electronics.nl. Onze Customer Service medewerkers zullen na ontvangst van uw e-mail reageren met de verdere instructies. Is het wel juist geleverd, dan worden de verzendkosten voor het terugsturen niet vergoed. Retourneert u een artikel omdat het beschadigd of verkeerd geleverd is, dan worden de verzendkosten wel vergoed. U heeft veertien dagen de tijd om een product dat niet aan uw verwachtingen voldoet retour te zenden.       
Artikelen van uw online bestelling kunnen niet omgeruild worden voor een ander artikel. U dient het artikel dan te retourneren volgens de retourinstructies en een nieuwe bestelling te plaatsen. Het aankoopbedrag van de retourbestelling wordt gecrediteerd.       
De terugbetaling bij HM-Electronics gebeurt op een zeer snelle en efficiente manier. Wij streven er naar om de terugbetaling op uw betaalrekening, na ontvangst van de retourzending, te regelen binnen de 7 werkdagen.       

//
// // // //
//