Betalen

Veelgestelde vragenJe kan online betalen met iDEAL (Nederland), Bancontact (België) of op eigen intiatief betalen via overschrijving.       
Nee, HM Electronics brengt voor geen enkele betaalmethode extra kosten in rekening.       
- plaats de artikelen in je winkelmandje
- doorloop de stappen in de checkout
- aan het einde van de afreken-procedure, word je doorgeleid naar onze betaalmodule op de website van Mollie. Mollie is onze payment service provider, gevestigd in Nederland. 
- vul de ontbrekende gegevens in en betaal op de vertrouwde manier
- het bedrag wordt direct van je bankrekening afgeschreven
- HM Electronics ontvangt direct een bevestiging dat je betaling is goedgekeurd
- je ontvangt per e-mail een bevestiging en je bestelling wordt verwerkt       
Uw online betaling wordt afgehandeld door Payment Service Provider Mollie. Mollie maakt het online betalen in deze webshop mogelijk door online betaalmethodes als iDEAL en Bancontact aan te bieden en Mollie zorgt voor de correcte afhandeling van uw transactie. Mollie houdt zich als betaaldienstverlener aan diverse wet- en regelgeving. Mollie voert veiligheid, betrouwbaarheid, integriteit en transparantie hoog in het vaandel.       
Bij de contactgegevens op deze website.       
Neem contact op met HM Electronics. Simon zal je vertellen hoe we zo snel mogelijk de betaling correct kunnen afhandelen en of de verzending reeds kan plaatsvinden.       
Nee, bij betalen via bankoverschrijving wordt je bestelling verstuurd zodra wij de betaling hebben ontvangen.       
Als je kiest voor betalen per bankoverschrijving heb je 7 dagen de tijd om te betalen. Als wij de betaling niet binnen 7 dagen na jouw bestelling hebben ontvangen, wordt de bestelling geannuleerd.       

//
// // // //
//